Regenboog Kerstdiner 20-12-2023

Regenboog Kerstdiner 20-12-2023

Regenboog Kerstdiner 20-12-2023

We willen iedereen (die affiniteit heeft met de LHBTQIA+ gemeenschap) uitnodigen om zich aan te melden voor het fantastische initiatief van COC Zeeland, Vrouwennetwerk Zeeland en Roze 50+ Zeeland om met elkaar bijeen te komen tijdens een kerstdiner in de vorm van een koud/warm buffet bij Eeterij de Vierlinden te Goes!

Voor deze activiteit zal een beperkt aantal plaatsen beschikbaar zijn van 85 personen, we hanteren hierbij een first come, first serve principe. Wees er dus snel bij! De uiterlijke aanmelddatum is 30 november 2023.

Voor deze activiteit zullen wij vooraf (middels de aanmeldlink, zie hieronder) een eigen bijdrage ter dekking van de kosten vragen van € 15, dit bedrag kan niet contant worden betaald.
U kunt zich aanmelden via de volgende link waar u ook aanvullende informatie over het initiatief kan vinden: KLIK HIER

Tevens kunt u hieronder ook de betaallink vinden (tevens verwerkt in aanmeldformulier):
Betaal hier

NB: dit initiatief wordt mede mogelijk gemaakt door het Bob Angelofonds , De Krijger Zuiderwijkstichting en LHBT Netwerk Zeeland. Het COC’s Bob Angelo Fonds ondersteunt kleinschalige initiatieven die gericht zijn op de acceptatie van LHBTI’s, vóór en door LHBTI’s. Steun het fonds om ontmoeting mogelijk te maken.
De Krijger Zuiderwijkstichting is een fonds dat investeert in projecten die de LHBTI-emancipatie in Zeeland verbeteren.

Word nu lid!

Word nu lid: alleen een krachtig COC Zeeland, gesteund door een grote achterban, kan een vuist maken richting overheden, instellingen en de samenleving! Word lid van COC Zeeland, voor jezelf en voor anderen! Jouw steun is hard nodig.

Klik hier om lid te worden

Welkom op onze nieuwe website

Welkom op de vernieuwde website van COC Zeeland. Onze informatie is in een nieuwe jasje gegoten.