Informatie & advies

Informatie & advies

Informatie & advies

Wat is LHBT en waar kan je meer informatie aanvragen.


Foto'sVoorlichting aanvragen

De voorlichters van COC Zeeland verzorgen graag één of meer voorlichtingen voor uw school, vereniging, instelling of andere organisatie.

Lees meer...

Coming out

Een coming out houdt in, dat je aan je omgeving vertelt dat je homo- of biseksuele gevoelens hebt, dat je (ook) op mensen van hetzelfde geslacht valt. Dit hoeft geen enkel probleem op te leveren, …

Lees meer...

Telefonische opvang

Uitkomen voor je homoseksualiteit heet ook wel coming-out of uit de kast komen. Het uit de kast komen gaat meestal gepaard met vragen of soms zelfs ook met problemen.

Lees meer...

Meldpunt discriminatie

“Discriminatie betekent letterlijk het maken van verschil. Je spreekt over discriminatie als iemand of een bepaalde groep mensen anders wordt behandeld op grond van kenmerken die er niet toe (mogen) …

Lees meer...

Links

Hier een overzicht van landelijke organisaties en initiatieven voor lesbiennes, homo’s, biseksuelen en transgender personen (LHBT’s) waar we regelmatig naar doorverwijzen.

Lees meer...

Word nu lid!

Word nu lid: alleen een krachtig COC Zeeland, gesteund door een grote achterban, kan een vuist maken richting overheden, instellingen en de samenleving! Word lid van COC Zeeland, voor jezelf en voor anderen! Jouw steun is hard nodig.

Klik hier om lid te worden

Welkom op onze nieuwe website

Welkom op de vernieuwde website van COC Zeeland. Onze informatie is in een nieuwe jasje gegoten.