Vriendenloterij

Vriendenloterij

Vriendenloterij

De Vriendenloterij is de loterij met het clubhart van Nederland. Door deel te nemen aan de Vriendenloterij kan je naast het zelf wekelijks kans maken op grote geldprijzen ook jouw club of vereniging steunen. COC Zeeland neemt deel aan de Vriendenloterij waardoor jij met jouw deelname ons kan steunen!

Je speelt al mee met de Vriendenloterij voor slechts € 2,20 per week en maakt daarmee wekelijks kans op duizenden prijzen oplopend tot maar liefst € 100.000! En het mooie is dat je de prijs die jij wint ook mag geven aan 5 van jouw vrienden. Of het nu de auto is of de wekelijkse hoofdprijs van € 100.000, jouw vrienden winnen mee. De voorwaarde is wel dat zij ook deelnemer zijn aan de Vriendenloterij.

Mocht je niet in de prijzen vallen dan steun je in ieder geval COC Zeeland! Van alle deelnemers die onze vereniging als goed doel hebben gekozen krijgt COC Zeeland 50% van de opbrengst. Een makkelijkere manier om ons te steunen is er bijna niet! Bestel dus snel je loten, kies COC Zeeland als jouw goede doel en speel mee met de Vriendenloterij!

Je kunt je op twee manieren aanmelden om deel te nemen aan de Vriendenloterij.

  1. Ga naar www.vriendenloterij.nl en kies COC Zeeland als jouw vereniging
  2. Bel naar 0900 – 300 1400 en bestel hier uw loten! Geef COC Zeeland op als jouw vereniging

Word nu lid!

Word nu lid: alleen een krachtig COC Zeeland, gesteund door een grote achterban, kan een vuist maken richting overheden, instellingen en de samenleving! Word lid van COC Zeeland, voor jezelf en voor anderen! Jouw steun is hard nodig.

Klik hier om lid te worden

Welkom op onze nieuwe website

Welkom op de vernieuwde website van COC Zeeland. Onze informatie is in een nieuwe jasje gegoten.