Doelstelling

Doelstelling

Doelstelling

COC Zeeland is de belangenorganisatie die streeft naar volledige maatschappelijke integratie en acceptatie van de LHBT (Lesbisch, homo, biseksueel, transgender) -gemeenschap in Zeeland en de verworven rechten bewaakt. Daarnaast is zij het informatiecentrum voor iedereen die met homoseksualiteit en/of genderdiversiteit te maken krijgt, zowel publiek als politiek. En geeft zij steun, plek en informatie aan diegenen die met hun seksuele voorkeur en/of genderidentiteit worstelen.

Naast het geven van voorlichting over homoseksualiteit en genderdiversiteit is het belangrijkste doel van COC Zeeland het integreren van de LHBT-gemeenschap in de Zeeuwse maatschappij.

Wil jij ook helpen om de doelstelling te bereiken? Dan kan je vrijwilliger worden bij COC Zeeland. Hoe je vrijwilliger kunt worden kan je lezen op deze pagina.


Word nu lid!

Word nu lid: alleen een krachtig COC Zeeland, gesteund door een grote achterban, kan een vuist maken richting overheden, instellingen en de samenleving! Word lid van COC Zeeland, voor jezelf en voor anderen! Jouw steun is hard nodig.

Klik hier om lid te worden

Welkom op onze nieuwe website

Welkom op de vernieuwde website van COC Zeeland. Onze informatie is in een nieuwe jasje gegoten.