Jongeren vereniging Jong&out

Jongeren vereniging Jong&out

Jongeren vereniging Jong&out

Jong & Out
Jong&Out is dé community voor iedereen tot en met 18 jaar, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Als je lesbisch, homo, bi, trans(gender), hetero, in-dubio, pan, non-binary, queer of aseksueel bent of een intersekse-conditie hebt: Jong&Out is de plek voor jou!
Jong&Out draait om een website, speciaal voor jongeren tot en met 18 jaar, waarop je contact kunt vinden met andere jongeren; https://www.jongenout.nl/. Je kunt chatten, antwoorden op vragen vinden en kijken of er een Jong&Out meeting bij jou in buurt gehouden wordt. Voor de website moet je je aanmelden en bewijzen dat je 18 jaar bent of jonger door een kopietje van je ID te mailen of door even te beeldbellen met onze Jong&Out coordinator. Dit zodat er geen ongewenste gasten op de website kunnen komen. Voor je ouders (verzorgers) is er ook informatie te vinden over Jong&Out en de meetings: https://www.jongenout.nl/ouders.
De Jong&Out meetings in Zeeland worden georganiseerd door Jong&Out Zeeland op verschillende lokaties (bv. Goes, Middelburg en Vlissingen) die goed bereikbaar zijn met het openbaar vervoer. Er zijn altijd leuke activiteiten maar ook als jij zelf leuke ideeën hebt, kunnen we dit organiseren, want Jong&Out is vóór jongeren, dóór jongeren. Jij bepaalt samen met de groep wat jullie leuk vinden om te doen. Bij elke meeting zijn er tenminste twee begeleiders aanwezig die zorgen dat de meetings vlekkeloos verlopen. Ook is er een besloten App groep waar je met lotgenoten vrij kunt praten over alle onderwerpen die jij belangrijk vind. Voor meer informatie over Jong&Out Zeeland en voor info over de aankomende meetings, app of mail je met onze Jong&Out coordinator.

Gender and Sexuality Alliance
Gender & Sexualitity Alliance (GSA): een moeilijke term voor iets heel simpels. Een GSA is een groep scholieren die vindt dat iedereen op hun school de vrijheid moet hebben te kunnen zijn wie ze zijn, zonder zich daarvoor te hoeven schamen of te verantwoorden.
Gender and Sexuality Alliance staat voor een verbond tussen allerlei seksuele oriëntaties, gender identiteiten en gender expressies. GSA’s in Nederland krijgen steun van het COC, met allerlei gratis actiemateriaal, regionale en landelijke GSA-dagen en landelijke campagnes zoals Paarse Vrijdag. In regio Zeeland kunnen alle GSA’s rekenen op de steun van de regionale GSA-coördinator, te bereiken via GSA@coczeeland.nl. Voor meer informatie over hoe je een GSA kunt oprichten of over aankomende acties, of actiemateriaal, kijk je op www.gsanetwerk.nl.


Foto'sWord nu lid!

Word nu lid: alleen een krachtig COC Zeeland, gesteund door een grote achterban, kan een vuist maken richting overheden, instellingen en de samenleving! Word lid van COC Zeeland, voor jezelf en voor anderen! Jouw steun is hard nodig.

Klik hier om lid te worden

Welkom op onze nieuwe website

Welkom op de vernieuwde website van COC Zeeland. Onze informatie is in een nieuwe jasje gegoten.