Vrijwilliger worden

Vrijwilliger worden

Vrijwilliger worden

COC Zeeland is een vereniging waar vrijwilligers een zeer belangrijke rol spelen. Zonder onze vrijwilligers kunnen wij onze vereniging namelijk niet in stand houden.

Al onze activiteiten worden mogelijk gemaakt door de inzet van belangeloze inzet van onze vrijwilligers. Of je nu maar 1 of 2 avonden in de maand beschikbaar bent of elke week, we kunnen jouw hulp goed gebruiken!

Als vrijwilliger van COC Zeeland is er altijd wel een taak die bij jou past. Zo kun je aan de slag als voorlichter op scholen, verzorg je de PR van onze vereniging, begeleid je gespreksgroepen of individuele personen of ben je betrokken bij het organiseren van een activiteit of feest. Dit is maar een kleine opsomming van alle mogelijke taken van vrijwilligers binnen onze vereniging.

De werkzaamheden die je voor COC Zeeland verricht doe je weliswaar op vrijwillige basis, maar het vrijwilligerswerk is niet vrijblijvend. Natuurlijk stelt het COC Zeeland daar ook wat tegenover; interessante trainingen, goede begeleiding en gezellige collega’s. COC Zeeland wil een vereniging zijn waar je je thuis voelt, je gewaardeerd wordt en het plezierig samenwerken is. Als vrijwilliger ben je tevens bereid je in te schrijven als lid van COC Zeeland. Afhankelijk van de functie die je als vrijwilliger gaat vervullen is het mogelijk noodzakelijk dat een V.O.G. nodig is (Verklaring Omtrent Gedrag)

Heb je interesse om vrijwilliger te worden, stuur een e-mail en wij nemen contact met je op voor het maken van afspraak voor een kennismakingsgesprek. Mocht je nog vragen hebben dan kan je deze stellen via onze contact pagina.

Geef je op als vrijwilliger! Stuur een e-mail naar secretaris@coczeeland.nl!


Word nu lid!

Word nu lid: alleen een krachtig COC Zeeland, gesteund door een grote achterban, kan een vuist maken richting overheden, instellingen en de samenleving! Word lid van COC Zeeland, voor jezelf en voor anderen! Jouw steun is hard nodig.

Klik hier om lid te worden

Welkom op onze nieuwe website

Welkom op de vernieuwde website van COC Zeeland. Onze informatie is in een nieuwe jasje gegoten.