Coming out day 2023

Coming out day 2023

Coming out day 2023

Coming Out dag 2023: Samen tegen eenzaamheid!

In samenwerking met Anti Discriminatie Bureau Zeeland en COC Zeeland organiseert LHBT Netwerk Zeeland dit jaar zoals vertrouwd weer de Coming Out dag op 11 oktober. Dit jaar reikt het LHBT Netwerk Zeeland ook de Zeeuwse Parel weer uit. Deze prijs wordt om het jaar uitgereikt aan personen of organisaties die zich grensverleggend inzetten voor de belangen van lhbti+-personen in Zeeland.

Dit jaar vieren we deze dag in het oude stadhuis op de Markt in Middelburg. We nodigen iedereen uit die affiniteit heeft met het onderwerp.

Op de Coming Out dag staat de wereld stil bij de acceptatie van seksuele en genderdiversiteit. Je mag zijn wie je bent en je mag houden van wie je wilt. Dit jaar staan we extra stil bij het thema eenzaamheid.

Deelname aan deze avond is kosteloos, mee-eten kan, je dient dit bij voorkeur via het aanmeldformulier op te geven. Het pand is rolstoeltoegankelijk en heeft een invalidentoilet, geef het aan via het formulier als u gebruik maakt van een rolstoel. Aanmelden kan via het formulier op:
https://kontaktformulier.nl/LhbtNetwerkZeeland/aanmelden-coming-out-dag-2023/

Lees meer op: https://www.lhbtnetwerkzeeland.nl/nieuws-en-agenda/coming-out-dag-2023-samen-tegen-eenzaamheid

Word nu lid!

Word nu lid: alleen een krachtig COC Zeeland, gesteund door een grote achterban, kan een vuist maken richting overheden, instellingen en de samenleving! Word lid van COC Zeeland, voor jezelf en voor anderen! Jouw steun is hard nodig.

Klik hier om lid te worden

Welkom op onze nieuwe website

Welkom op de vernieuwde website van COC Zeeland. Onze informatie is in een nieuwe jasje gegoten.