LHBTI+ Party @ PAND 39

LHBTI+ Party @ PAND 39

LHBTI+ Party @ PAND 39

LHBTI+ avond iedere laatste zaterdag van de maand in Middelburg!

Nadat er 3 jaar lang geen homo uitgaansgelegenheid meer was in de regio werd begin 2020 een maandelijkse LHBT avond opgezet in café 39 te Middelburg op iedere laatste zaterdag van de maand. Januari 2020 was een geslaagde proef en in februari wisten al ruim 50 personen de weg naar deze avond te vinden en toen kwam helaas Corona voorbij en stopten de avonden. Vanaf maart is het weer opgepakt en voor de rest van dit jaar is er besloten iedere maand deze avond te gaan houden op de laatste zaterdag van de maand.
Zaterdag 28 mei is er dus weer een avond voor LHBTI+ ers in een Gay Friendly Café, georganiseerd door Pand 39 in samenwerking met COC Zeeland.

Bezoekers die vroeger in de homokroeg in de Lange Noordstraat kwamen opgelet: Er is een stapel met oude foto’s opgedoken en die liggen klaar in het café op zaterdag 28 mei, de laatste kans dus notg foto’s uit het verleden te bekijken en op te halen! Vanaf de opening in 1996 tot aan 2016 zijn er foto’s te zien, dus 20 jaar historie voor iedereen om te bekijken en als je erop staat of mensen kent die erop staan kan je deze meekrijgen.
Op zaterdag 28 mei en zaterdag 25 juni zijn de eerstvolgende LHBTI+ avonden in Middelburg van 21.00 uur tot 02.00 uur in Pand 39, Vlasmarkt 39 te Middelburg.

Voor meer info over Pand 39 kijk op de Facebookpagina van pand 39.
Voor meer informatie over het COC Zeeland kijk op www.coczeeland.nl

Word nu lid!

Word nu lid: alleen een krachtig COC Zeeland, gesteund door een grote achterban, kan een vuist maken richting overheden, instellingen en de samenleving! Word lid van COC Zeeland, voor jezelf en voor anderen! Jouw steun is hard nodig.

Klik hier om lid te worden

Welkom op onze nieuwe website

Welkom op de vernieuwde website van COC Zeeland. Onze informatie is in een nieuwe jasje gegoten. Wij hopen dat jullie tevreden zijn en kijken uit naar het moment dat ontmoeting weer mogelijk zal zijn!

Lees meer...