LHBTI+ Party @ PAND 39

LHBTI+ Party @ PAND 39

LHBTI+ Party @ PAND 39

Het jaar 2023 wordt een jaar dat vol staat van roze activiteiten in de provincie Zeeland. Omdat voor het eerst in de geschiedenis de roze zaterdag naar onze provincie komt zullen er heel veel activiteiten gaan plaatsvinden, zoals roze filmavonden, diverse exposities in musea, theatervoorstellingen, een roze meezing avond en veel meer.
Op de Facebookpagina van roze zaterdag kan je alles precies vinden en ook op www.goesisgoes.nl/rozezaterdaggoes kan je veel informatie terug vinden wat er precies te doen is.
Zaterdag 17 juni is het roze zaterdag, maar veel activiteiten zullen ook op andere momenten plaats gaan vinden, dus bekijk de Facebookpagina van Roze zaterdag voor alle zaken.
Niet alle activiteiten worden in Goes en omstreken gehouden, van het Watersnoodmuseum in Schouwen tot aan LHBTI+ avonden in Middelburg, de activiteiten zijn dus door de provincie heen.
Zo is er iedere laatste zaterdag van de maand is het LHBTI+ avond in Pand 39 in Middelburg voor iedereen! Jong/oud/homo/hetro/dik/dun/bi/trans of je denkt juist helemaal niet in hokjes en bent gewoon vrij van geest, dat maakt niet uit, iedereen is welkom!
COC leden krijgen op vertoon van hun lidmaatschapsnummer het 1e drankje gratis, dus als je lid bent, neem je ledenpas mee en bestel een gratis drankje aan de bar.

De geplande LHBTI+ avonden in Middelburg zijn tot aan de roze zaterdag in Goes als volgt:

Zaterdag 25 februari
Zaterdag 25 maart
Zaterdag 29 april
Zaterdag 27 mei

De baravonden in Pand 39, Vlasmarkt 39 te Middelburg zijn van 22.00 uur tot 02.00 uur.
De kroeg is al eerder open, dus als je wilt kan je gerust eerder komen.

Voor meer informatie over het COC Zeeland kijk op www.coczeeland.nl

Word nu lid!

Word nu lid: alleen een krachtig COC Zeeland, gesteund door een grote achterban, kan een vuist maken richting overheden, instellingen en de samenleving! Word lid van COC Zeeland, voor jezelf en voor anderen! Jouw steun is hard nodig.

Klik hier om lid te worden

Welkom op onze nieuwe website

Welkom op de vernieuwde website van COC Zeeland. Onze informatie is in een nieuwe jasje gegoten.