LHBTI+ Party @ PAND 39

LHBTI+ Party @ PAND 39

LHBTI+ Party @ PAND 39

Iedere laatste zaterdag van de maand is het LHBTI+ avond in Pand 39 in Middelburg.
COC leden krijgen op vertoon van hun lidmaatschapsnummer nu het 1e drankje gratis, dus als je lid bent, neem je ledenpas mee en bestel een gratis drankje aan de bar.
Zaterdag 30 juli is er dus weer een avond voor LHBTI+ ers in een Gay Friendly Café, georganiseerd door Pand 39 in samenwerking met COC Zeeland. De kroeg is open voor iedereen en sowieso is iedereen altijd veilig om daar te zijn wie je bent, maar deze avond organiseren wij speciaal om meer dan op normale avonden gelijkgestemden te kunnen ontmoeten of gewoon een ongedwongen gezellige avond te hebben.

Zaterdag 30 juli en zaterdag 27 augustus zijn de eerstvolgende LHBTI+ avonden in Middelburg van 21.00 uur tot 02.00 uur in Pand 39, Vlasmarkt 39 te Middelburg.

Voor meer informatie over het COC Zeeland kijk op www.coczeeland.nl

Word nu lid!

Word nu lid: alleen een krachtig COC Zeeland, gesteund door een grote achterban, kan een vuist maken richting overheden, instellingen en de samenleving! Word lid van COC Zeeland, voor jezelf en voor anderen! Jouw steun is hard nodig.

Klik hier om lid te worden

Welkom op onze nieuwe website

Welkom op de vernieuwde website van COC Zeeland. Onze informatie is in een nieuwe jasje gegoten. Wij hopen dat jullie tevreden zijn en kijken uit naar het moment dat ontmoeting weer mogelijk zal zijn!

Lees meer...