LHBTi+ café avond

LHBTi+ café avond

LHBTi+ café avond

Met plezier kunnen wij nu aankondigen dat vanaf zaterdag 25 september er in Middelburg weer iedere laatste zaterdag van de maand een maandelijkse kroegavond is in de provincie voor LHBTI+ ers in een Gay Friendly Café: georganiseerd door café 39 in samenwerking met COC Zeeland.

We zullen dit houden onder de geldende Corona beperkingen die van toepassing zijn. Natuurlijk vragen wij hierdoor ook thuis te blijven als je gezondheidsklachten hebt, dit om de gezondheid van een ieder te waarborgen.

Op zaterdag zaterdag 30 oktober en zaterdag 27 november zijn er dus weer LHBTI+ avonden in Middelburg.
Door de huidige Corona beperkingen zal het zaterdag 25 september en zaterdag 30 oktober gehouden worden van 20.00 uur tot 00.00 uur. Wij hopen dat begin november de Corona maatregelen versoepeld worden en eind november het kunnen houden van 21.00 uur tot 02.00 uur in café 39, Vlasmarkt 39 te Middelburg.

Word nu lid!

Word nu lid: alleen een krachtig COC Zeeland, gesteund door een grote achterban, kan een vuist maken richting overheden, instellingen en de samenleving! Word lid van COC Zeeland, voor jezelf en voor anderen! Jouw steun is hard nodig.

Klik hier om lid te worden

Welkom op onze nieuwe website

Welkom op de vernieuwde website van COC Zeeland. Onze informatie is in een nieuwe jasje gegoten. Wij hopen dat jullie tevreden zijn en kijken uit naar het moment dat ontmoeting weer mogelijk zal zijn!

Lees meer...