LHBTi+ café avond

LHBTi+ café avond

LHBTi+ café avond

In verband met de beperkende maatregelen rondom Corona zullen de LHBTI avonden op de laatste zaterdag van de maand voorlopig niet door kunnen gaan. De activiteit gaat in ieder geval niet meer door voor de rest van 2021. In januari 2022 bekijken wij of en zo ja wanneer wij deze avond weer op kunnen starten. Wij hopen op jullie begrip en blijf vooral veilig en gezond.

Met plezier kunnen wij nu aankondigen dat er in Middelburg weer iedere laatste zaterdag van de maand een maandelijkse kroegavond is in de provincie voor LHBTI+ ers in een Gay Friendly Café: georganiseerd door café 39 in samenwerking met COC Zeeland.

Zolang de corona maatregelen gelden voor de horeca zal het feestje vn 20.00uur to 12.00uur zijn, dus kom op tijd want vol is vol.

We zullen dit houden onder de geldende Corona beperkingen die van toepassing zijn. Natuurlijk vragen wij hierdoor ook thuis te blijven als je gezondheidsklachten hebt, dit om de gezondheid van een ieder te waarborgen.

Word nu lid!

Word nu lid: alleen een krachtig COC Zeeland, gesteund door een grote achterban, kan een vuist maken richting overheden, instellingen en de samenleving! Word lid van COC Zeeland, voor jezelf en voor anderen! Jouw steun is hard nodig.

Klik hier om lid te worden

Welkom op onze nieuwe website

Welkom op de vernieuwde website van COC Zeeland. Onze informatie is in een nieuwe jasje gegoten. Wij hopen dat jullie tevreden zijn en kijken uit naar het moment dat ontmoeting weer mogelijk zal zijn!

Lees meer...